+45 39643300 info@careersearch.dk

Virksomheder

Jeres virksomhed skal vækste/skalere, og I ser et stort vækstpotentiale, ikke mindst internationalt.

Et nyt hold skal sættes eller nye kompetencer skal tilføres for at udnytte mulighederne, og der er ikke tid eller råd til fejltagelser.

Alle ansættelser er kritiske, og det skal gå hurtigt, hvis mulighederne skal udnyttes. Det gælder uanset om det er CxO-ere, Managers, Key Account, Business Development eller Marketing.

CareerSearch  har specialiseret sig i at hjælpe vækstvirksomheder med at tiltrække de bedste kandidater, og hele vores øko-system tager udgangspunkt i vores indsigt i, hvordan vækstvirksomheder optimerer chancerne for at få succes. Vi forstår bedre end de fleste udfordringerne hos vækstvirksomheder, ikke mindst i forhold til hvordan man udvælger netop de kandidater, som forstår dynamikken i vækstvirksomheder, og som passer ind i vækstkulturen.

CareerSearch har udviklet koncepter, som fokuserer på vækstvirksomheders behov. CareerSearch Club er et lukket netværk af IT-topkandidater, som er specielt udvalgt af CareerSearch, og som alle har kompetencer og erfaring med vækst og som ved, hvad det kræver for at arbejde i et dynamisk setup.

Med FlexSearch har CareerSearch udviklet et modulært rekrutteringssystem, hvor kunderne kan skræddersy individuelle rekrutteringsforløb for hver ansættelse.