+45 39643300 info@careersearch.dk

Venture, Private Equity, Business Angels

‘Selv den bedste business plan kan blive ødelagt af en middelmådig ledelse’. Dette statement gælder især for vækstvirksomheder, hvor den rigtige ledelse er afgørende for succes. Endvidere skifter behovet for forskellige CxO-kompetencer hurtigere i en vækstvirksomhed, hvilket skal med i rekrutteringsstrategien.

Når man tilfører kapital til en vækstvirksomhed er det primært for at give virksomheden mulighed for at skifte gear. At skifte gear kræver for det meste tilførsel at flere eller nye kompetencer, og det skal normalt gå stærkt.

CareerSearch har 15 års erfaring med at hjælpe VC/PE-backed vækstvirksomheder med at tiltrække strategiske ressourcer, ikke mindst på CxO-niveau. Vores fokus på IT-branchen sikrer os adgang til de mest dynamiske og omstillingsparate topkandidater på markedet, hvilket i dag også efterspørges i andre brancher. Se et udsnit af vores kunder blandt vækstvirksomheder nedenfor.

Med CareerSearch Club har vi på forhånd udvalgt nogle af de ypperligste topkandidater inden for IT-branchen, som alle sidder klar til at hjælpe vækstvirksomheder med at udnytte potentialet. CareerSearch Club er et lukket netværk, hvor vi har direkte adgang til kandidater, som vurderes til at være de bedste inden for deres felt.