+45 39643300 info@careersearch.dk

Nordic Alpha Partners

CareerSearch har indgået et strategisk samarbejde med Nordic Alpha Partners (www.napartners.dk ), hvor vi i fællesskab opbygger, udvikler og vedligeholder et SWAT-team af CxO topkandidater, som kan indgå i planlægningen og eksekveringen af NAP’s investeringsaktiviteter. Endvidere deltager CareerSearch som sparringpartner, når porteføljeselskaberne skal tiltrække og udvælge det optimale CxO-team.

NAP har indset vigtigheden af at kende de bedste CxO-kandidater på forhånd. SWAT-teamet er derfor et strategisk element i NAP’s investeringsstrategi, og med udgangspunkt i CareerSearch’ 15+ års erfaring med opbygning af topledernetværk har CareerSearch fået til opgave at styre og administrere talent-teamet hos NAP.

Med ordet ’talent’ ikke skal forstås, at det er profiler, der blot har udvist et stærkt potentiale. De af NAPs erhvervstalenter, der har roller i fondens nuværende investeringer spænder bredt fra 30-65 år. Fælles for dem er, at de har dokumenteret vækstaccelleration eller transformation bag sig og derfor kan indsættes i bestyrelser, som strategiske rådgivere, i vigtige salgsroller eller på C-niveau (dvs. CEO, CSO, COO, etc.)  i investeringsvirksomhederne. Det er denne type talenter som vil blive kortlagt og som vil blive tilbudt at indgå i NAPs netværk.

Du kan læse mere om det strategiske samarbejde her: Pressemeddelelse

Se mere om NAP’s Value Creation Model og SWAT-teams her: https://napartners.dk/vcm-modellen/

Kontakt Benny Guld på bg@careersearch.dk hvis du du ser dig selv som et væksttalent.