FlexSearch sikrer dig den rette topkandidat
– hurtigt, med høj kvalitet og til et attraktivt honorar

CareerSearch tilbyder vores unikke koncept, FlexSearch, fordi vi har oplevet en stigende efterspørgsel efter mere fleksible løsninger på search–processen. Vores kunder efterspørger løsninger, som i højere grad passer til den måde de rekrutterer på, herunder kundens direkte kontakt med relevante kandidater. Suppleret med CareerSearch' netværk af topkandidater inden for IT og Digital Transformation sikres du som kunde en mere målrettet, hurtigere og økonomisk search–proces end via traditionel headhunting uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores specialister inden for Digital rekruttering sikrer endvidere, at alle relevante tiltag er til rådighed for kunderne, som en integreret del af FlexSearch-konceptet.

Fleksibel proces

Med udgangspunkt i vores netværk og i kundens egne, potentielle kandidater kan vi præsentere relevante kandidater inden for 2-3 uger. Det giver en afgørende fordel for processen, nemig at kandidaternes personlighed kommer i spil meget tidligere. Da personligheden er den væsentligste kilde til en succesfuld ansættelse har det afgørende betydning for succesfuld ansættelse. I de tilfælde, hvor den rigtige kandidater ikke findes i den første runde supplerer vi selvfølgelig med Digital rekruttering og traditionel search, så kunden kommer sikkert i mål. 

Honoraret er også fleksibelt

FlexSearch bygger på en fleksibel afregningsmodel, som tager højde for, om opgaven løses med kundens egne kandidater/kandidater fra CareerSearch-netværket, med Digital rekruttering eller med traditionel search. Gevinsten ved en hurtig, effektiv proces giver vi således videre til kunden. 

 

 

VI SKABER VÆRDI I DIN VIRKSOMHED

Jeg er meget imponeret over, hvor godt det gik. Det lykkedes at få to lederstillinger på plads på 1 måned
HR-Manager, Simcorp

Kundereferencer >
VI HÅNDPLUKKER KANDIDATER

Tak for et godt forløb. Oplevelsen hos CareerSearch ligger klart over det gennemsnitlige niveau.
Vice President, Simcorp

Kandidatreferencer >