Få adgang til IT-branchens topkandidater
– hurtigt, målrettet og til en attraktiv pris

Antallet af absolutte topkandidater i videnstunge brancher som IT og Digital Trandformation er begrænset samtidig med, at det er blevet nemmere for virksomheder at tage direkte kontakt til kandidaterne via LinkedIn. Det er imidlertid topkandidaterne, der er sværest at få i tale. De er selektive, og traditionelle rekrutteringsmetoder (inkl. search/headhunting) virker sjældent efter hensigten. Det betyder, at den personlige og professionelle relation er afgørende, når du skal finde den kandidat, der er motiveret og bedst kvalificeret til at løse opgaven i netop din virksomhed.

Find din kandidat i et eksklusivt netværk

CareerSearch kan som de eneste tilbyde dig adgang til et netværk af udvalgte og kvalificerede topkandidater. Vi repræsenterer ca. 1.100 topkandidater inden for ledelse, salg & marketing, som alle har bevist, hvorfor de er attraktive.

Gennem tæt dialog og rådgivning af kandidaterne ved vi, hvad de kan, hvad de vil, og ikke mindst, hvad der skal til, hvis de skal overveje nye muligheder. Vi udfordrer og går i dybden med udviklingsmuligheder for den enkelte kandidat. Vi har personligt kvalificeret og kan stå inde for alle vores kandidater.

FlexSearch giver dig flere fordele

Vi tilbyder dig FlexSearch, som er din direkte vej til de bedste kandidater. FlexSearch er vores unikke koncept, hvor vi normalt inden for ca. 2-3 uger kan præsentere dig for kvalificerede kandidater fra vores lukkede netværk, inkludere relevante kandidater I selv har identificeret  eller foretage en digital søgning på markedet. Med FlexSearch sikrer vi dig et optimalt udgangspunkt, når kvalitet, hastighed og økonomi er afgørende.

Vores forretning bygger på kvalitet

Vores mål er at tilføre din virksomhed mest mulig værdi gennem et perfekt match mellem organisation og medarbejder. Som kunde vælger du i samarbejde med CareerSearch, hvilke dele af search-processen, som du ønsker at varetage in-house – og hvilke dele, vi skal hjælpe dig med.

CareerSearch er en erfaren samarbejdspartner med unik erfaring på IT og Digital Transformation. Vores samlede forretning inkluderer derfor en lang række ydelser, hvor du kan drage nytte af at have én stærk samarbejdspartner. Vi tilbyder headhunting, leder- og talentudvikling og outplacement. Det betyder, at vi kan samarbejde på flere niveauer i din organisation.

VI SKABER VÆRDI I DIN VIRKSOMHED

Jeg er meget imponeret over, hvor godt det gik. Det lykkedes at få to lederstillinger på plads på 1 måned
HR-Manager, Simcorp

Kundereferencer >
VI HÅNDPLUKKER KANDIDATER

Tak for et godt forløb. Oplevelsen hos CareerSearch ligger klart over det gennemsnitlige niveau.
Vice President, Simcorp

Kandidatreferencer >