Det siger vores kandidater...

Vi har 1.800 topkandidater i vores netværk, der ud over jobmuligheder får tilbud om karriereudviklende aktiviteter og udvikling.

Læs her hvordan:


Tak for et godt interview forløb. Jeg har efterhånden talt med flere headhuntere og oplevelsen hos CareerSearch har klart været over gennemsnitligt niveau. Dette har ikke noget med udfaldet at gøre, men er en vurdering af mange samtaler med headhuntere. CareerSearch ligger klart over gennemsnit mht interview teknik samt at tage den nødvendige tid til samtalen.

Senior Vice President, SimCorp

Jeg blev diskret kontaktet af  CareerSearch via LinkedIn vedr. en stilling. Processen omkring samtalerne med både CareerSearch og virksomheden foregik meget professionelt. CareerSearch konsulenten sikrede at jeg til en hver tid i forløbet følte:

  • At jeg havde den tilstrækkelig information om stillingen og virksomheden
  • At jeg havde den tilstrækkelig information om processen og de forventede trin
  • Samt at jeg følte den nødvendige fremdrift.

Desuden vil jeg fremhæve den løbende feedback jeg fik af CareerSearch konsulenten vedr. min placering ift. stillingen og virksomheden. Jeg har i et tidligere forløb med et andet rekrutteringsbureau oplevet, at det har været næsten umuligt at få fat i den tilknyttede konsulent og, at jeg ikke automatisk fik den nødvendige feedback. Dette var bestemt ikke tilfældet her. Jeg er meget tilfreds med den service som CareerSearch har givet mig ifm. mit nye job.

Product Manager, Omada

Jeg vil gerne have lov til at sige mange tak for et særdeles professionelt og behageligt forløb i forbindelse med rekrutteringen til stillingen hos Capevo. Det er uden sammenligning det bedste forløb jeg har været igennem. Jeg vil med sikkerhed anbefale jer til mit netværk.

Client Manager, Capevo

Jeg havde glæden af at stifte bekendtskab CareerSearch ved mit seneste jobskifte. Deres håndtering af rekrutteringsprocessen er meget professionel, og de opererer hurtigt og med stort engagement. Jeg har været rigtig glad for forløbet, og kan varmt anbefale at lade CareerSearch hjælpe med at finde nye medarbejdere.

Marketing Manager, MicroShade

Jeg har arbejdet som konsulent i mange år og er derfor vant til at få henvendelser fra mange forskellige konsulenthuse og bureauer. Normalt ville jeg høfligt takke nej til en uopfordret henvendelse, men da CareerSearch henvendte sig til mig, blev jeg hurtig klar over, at de havde lavet deres hjemmearbejde, og i forvejen vidste hvad jeg havde arbejdet med og kunne. CareerSearch havde også en stilling, som passede perfekt til min profil, og mine ideer om fremtidige karriere træk. Efter at min interesse var vækket, startede hele ansættelses processen, som virkede både meget professionel og behagelig. I starten meget uforpligtende, og derved behagelig, idet jeg altid følte jeg kunne stole på CareerSearch, og dermed springe fra på en god måde hvis jobbet alligevel ikke passede mig. Processen gik i gang ved, at jeg og CareerSearch mødtes og afstemte vore forventninger. Kort efter blev der afholdt møder med det firma, der søgte en ny medarbejder og hurtigt viste det sig, at CareerSearch havde lavet deres forarbejde rigtigt, således at jeg nu er ansat i en krævende, men meget tilfredsstillende stilling, hos et ledende udviklingshus i Danmark.

Senior Software Development Engineer, TIA Technnology

Tak for et meget fint samarbejde under forløbet. Jeg oplevede en meget professionel proces.

Senior ERP Business Consultant, Zebra

Reelt set tog det mindre end 14 dage at få et nyt spændende og udfordrende job gennem CareerSearch. Min første kontakt med CareerSearch havde jeg dog i september, hvor vi havde en samtale om mine fremtidsmål og mine jobmæssige interesser. Baseret på denne samtale blev jeg i slutningen af november kontaktet af CareerSearch vedrørende IT Chef stillingen hos Unomedical. Efter en indledende samtale hos CareerSearch omkring stillingen og virksomheden Unomedical havde jeg meget hurtigt de første samtaler direkte med Unomedical, hvilket ganske hurtigt førte til mit nye job.CareerSearch har et godt koncept, der tillader en væsentligt hurtigere og effektiv kontakt mellem virksomhed og ansøger. Konceptet passer godt på virksomheder, der ønsker at involvere sig i search processen, men gerne vil overlade den indledende og tidsmæssige tunge første screening af ansøgere til et eksternt bureau.

Group IT Manager, Unomedical

Allerede ved første samtale var mine ønsker i centrum. Der blev til dette møde ikke kigget på mulige jobs, idet CareerSearch tager udgangspunkt i konsulenten og ikke jobmulighederne. Der bliver altid taget personlig kontakt – så man får en ordentlig snak og forklaring, og jeg var glædeligt overrasket over med hvilken iver og energi, der blev arbejdet på netop mine ønsker. Der gik derfor ikke længe før jeg fandt det, som netop matchede det jeg ville. En helt anderledes oplevelse i dette marked....

Project Manager, Capgemini Consulting

I forbindelse med et ønske om finde nye udfordringer henvendte jeg mig til CareerSearch for at tale om, hvilke muligheder de så for en person med min profil med baggrund i udvikling af standardsoftware til et globalt marked. Gennem et par interessante og detaljerede samtaler, fik vi sammen stillet ind på præcis hvilken slags job, jeg var ude efter. Gennem et halvt år fik jeg lejlighed til at evaluere et par forskellige muligheder, som jeg dog ikke fandt relevante. Umiddelbart derefter fandt CareerSearch imidlertid det helt rigtige nye job, som jeg endte med at sige ja til. Det er min opfattelse at CareerSearch’s koncept er unikt i branchen og med stor værdi for alle kandidater. Jeg var imponeret over de jobtilbud, jeg fik præsenteret og omfanget af det netværk, der danner baggrund for CareerSearch’s forretning.

Vice President, Development, TIA Technology

Først synes jeg, at CareerSearch har vist meget fleksibilitet mht til tidspunkter og sted, således at jeg både kunne tage interviews og passe mit daværende arbejde. Det sætter jeg stor pris på. Det andet var, at jeg fik god sparring, som fik mig til at tænke på de ting, jeg ønsker mig i et godt job, både nu og med hensyn til karriereudvikling senere hen. Jeg har også oplevet andre headhunters, og jeg synes, at CareerSearch fordel er, at man ikke føler at de prøver at sælge jobbet, men mere at finde et godt match, hvilket jeg synes er den rigtige måde.

Technical Sales Director, Excitor
VI SKABER VÆRDI I DIN VIRKSOMHED

Jeg er meget imponeret over, hvor godt det gik. Det lykkedes at få to lederstillinger på plads på 1 måned
HR-Manager, Simcorp

Kundereferencer >
VI HÅNDPLUKKER KANDIDATER

Tak for et godt forløb. Oplevelsen hos CareerSearch ligger klart over det gennemsnitlige niveau.
Vice President, Simcorp

Kandidatreferencer >