Vi har netværket, metoden og erfaringen,
der sikrer dig topkandidaten

IT– Digital Mediabranchens eneste lukkede netværk

CareerSearch A/S repræsenterer IT– og Digital Mediabranchens eneste kvalificerede netværk af topkandidater inden for ledelse, salg & marketing og tekniske specialister. Vi opererer i videnstunge industrier og har personligt kvalificeret og kan stå inde for alle kandidater i vores database. Vi sætter en ære i at være 100% transparente i processen – og levere det optimale match i vores rekruttering og search – hver gang. Det sikrer langsigtede kunderelationer.

En fleksibel og effektiv metode

Search–processen er et samarbejde, hvor vi inddrager og udfordrer dig som kunde. Vi definerer den rolle, som din virksomhed har behov for at få udfyldt, før vi definerer profilen. Det er herefter helt op til dig og dit HR–team, om vi skal varetage hele eller dele af selve search–processen. Vores udgangspunkt er at udnytte de eksisterende og fælles ressourcer optimalt. Vi tilbyder derfor FlexSearch, der sikrer en hurtigere og mere målrettet kandidatsøgning, hvor vi bringer dine interne profiler på banen sammen med kandidater fra vores netværk af håndplukkede kandidater, før vi eventuelt søger profiler på markedet. Det betyder, at vi oftest kan finde den bedste profil til din virksomhed langt hurtigere og billigere end ved traditionel headhunting.

Brancheerfaring

CareerSearch ledes af Benny Guld, der har indgående og solid ledelses– og executive searcherfaring fra IT–branchen. Benny har drevet search–virksomhed i +15 år, og han har desuden været med til at starte ventureselskabet IVS (Northcap). I 2007 udvidede han CareerSearch med datterselskabet CareerCoach og dækker derved også udvikling af ledere og medarbejdere. Benny er civiløkonom fra CBS og har tidligere været adm. direktør i Oracle samt salgschef hos IBM. Benny kender derfor vigtigheden af at have de rette medarbejdere i folden, der kan sikre udvikling og målopfyldelse i videnstunge virksomheder.

Download CV for Benny Guld her.

VI SKABER VÆRDI I DIN VIRKSOMHED

Jeg er meget imponeret over, hvor godt det gik. Det lykkedes at få to lederstillinger på plads på 1 måned
HR-Manager, Simcorp

Kundereferencer >
VI HÅNDPLUKKER KANDIDATER

Tak for et godt forløb. Oplevelsen hos CareerSearch ligger klart over det gennemsnitlige niveau.
Vice President, Simcorp

Kandidatreferencer >