Styrk din karriereudvikling

Topkandidater hos CareerSearch får en række tilbud, som alle har det ene formål at påvirke deres karriere i en positiv retning. Det ultimative karriereskridt er for mange af vores kandidater et nyt job. Men mange af vores aktiviteter og ydelser fokuserer i lige så høj grad på at forbedre de personlige og faglige kompetencer i det nuværende job. Et eksempel er vores mentorordning via, der i høj grad fokuserer på at øge motivationen og skabe resultater i det nuværende job.

Flere gange om året afholder vi netværksmøder med henblik på at give vores kandidater mulighed for at udvide deres professionelle netværk. Netværksmøderne indeholder endvidere indlæg om relevante temaer, der kan inspirere kandidaterne i deres udvikling.

Styrkede jobmuligheder

Hos CareerSearch oplever vores kandidater en anderledes åben, effektiv og uforpligtende måde at overveje nye muligheder på. Vores mål er altid et perfekt match mellem virksomhed og kandidat, hvor begge parter er tilfredse og har et optimalt udgangspunkt for at skabe resultater.

Når CareerSearch får en henvendelse fra en virksomhed, kortlægger vi den rolle, som kandidaten skal udfylde. Herefter kontakter vi de topkandidater i vores netværk, som har profiler og fremtidsønsker, der matcher rollen. Hvis CareerSearch og en af vores kandidater bliver enige om, at det er en interessant mulighed, så sætter vi et møde op inden for ca. 1-2 uger. Første samtale er altid uforpligtende for begge parter.

Optagelse i netværket

CareerSearch er et lukket netværk, som primært optager nye kandidater på opfordring af vores egne topkandidater. Vi skal have stor sikkerhed for, at nye kandidater er topperformere, som har vist overbevisende resultater, og som kulturelt har passet godt ind i de virksomheder, som han/hun har været ansat i.

VI SKABER VÆRDI I DIN VIRKSOMHED

Jeg er meget imponeret over, hvor godt det gik. Det lykkedes at få to lederstillinger på plads på 1 måned
HR-Manager, Simcorp

Kundereferencer >
VI HÅNDPLUKKER KANDIDATER

Tak for et godt forløb. Oplevelsen hos CareerSearch ligger klart over det gennemsnitlige niveau.
Vice President, Simcorp

Kandidatreferencer >